Leiebilselskaper i Frankrike

France cars 2cv

Enten du ønsker å besøke den franske hovedstaden Paris – kjent som kjærlighetens by – eller om du ønsker å slikke sol langs den franske rivieraen, så kan leiebil være nødvendig for å få best mulig utbytte av ferien i Frankrike. Men med mange forskjellige selskaper å velge imellom, så kan det være vanskelig å finne ut hvilke leiebilselskaper i Frankrike man bør velge. Vi forteller deg om de største og beste.

Europcar

Europcar er den eneste større tilbyderen av leiebil som har fransk opphav. Selskapet ble grunnlagt i 1949 i Frankrike, og har siden den gang vokst til å bli en gigantisk aktør innenfor leiebil. I dag tilbyr Europcar leiebil i over 143 land, med en flåte bestående av totalt 200 000 kjøretøy. Selskapet er spesielt store i hjemlandet Frankrike, med filialer på samtlige flyplasser i landet, i tillegg til både små og store byer. Selskapet eies i dag av Master Car Rental.

Hertz

Hertz er en gigantisk aktør på verdensbasis, og det amerikanske selskapet er også store på leiebil i Frankrike. Nesten uansett hvilken flyplass eller by du reiser til i Frankrike, så kan du være sikker på at Hertz har et kontor der. Totalt har kjeden nemlig over 500 000 leiebiler i flåten sin, og er en av verdens største kjeder innenfor leiebil. Fordelen med å velge Hertz når du trenger leiebil i Frankrike er at du kan levere bilen på tvers av byer, og til og med levere den i et annet land dersom du ønsker det.

Avis

Avis er en annen aktør som er stor på det franske markedet. Også Avis er et amerikanskeid selskap, som har sitt opphav fra 1946 i bilbyen Detroit. I dag har Avis en bilflåte bestående av over 400 000 biler som de tilbyr gjennom 5000 utleiestasjoner i et hundretalls land. Frankrike er et stort marked for Avis, som holder til både på flyplasser, i store byer og i småbyer i det franske land. Også med Avis får du gode leveringsvilkår, som å levere bilen et annet sted enn der du hentet den, samtidig som du kan krysse landegrenser med leiebil fra Avis.

Sixt

Sixt er det nærmeste man kommer en fransk leiebiltilbyder, ettersom dette selskapet har sitt opphav fra nabolandet Tyskland. Følgelig har Sixt blitt store på bilutleie også i Frankrike, der de har flere filialer i de mest populære turistområdene. Bare i Paris så har Sixt et tjuetalls kontorer som tilbyr leiebil! Derfor er Sixt absolutt et godt alternativ når du trenger leiebil i Frankrike, og også her vil det være fleksibelt med muligheten for avlevering av bilen på andre destinasjoner enn hvor du plukket den opp.

Enterprise

Søker du etter leiebil i Frankrike (eller et hvilket som helst annet land i verden), så er sjansene store for at du ender opp hos Enterprise. Den amerikanskeide kjeden har nemlig over 7000 filialer i et hundretalls land over hele verden, med USA og Europa som de største markedene. I Frankrike er Enterprise representert både i byer og på flyplasser, og er et godt alternativ når du trenger leiebil på ferie i Frankrike.